Høring vedrørende Sundhedspolitikken 2019-2025 i Ærø Kommune

Giv dit høringssvar på Ærø Kommunes kommende sundhedspolitik.

Sundhedspolitikken ”Fælles om sundheden” 2019-2025 bygger videre på visionerne i kommunens Udviklingsstrategi og tager samtidig udgangspunkt i regionale og nationale målsætninger og anbefalinger. Endvidere er temaerne i Sundhedspolitikken udarbejdet i tråd med drøftelserne på borgermødet i november 2018. Der vil efterfølgende blive udarbejdet en konkret handleplan for hvert tema, hvor også yderligere input fra borgermødet inddrages.

Sundhedspolitikken skal ses som en tværgående politik, hvor vi er fælles om at skabe de bedste forudsætninger for et sundt og godt liv på Ærø. Derfor ønsker vi, at et bredt udvalg af organisationer, borgere mv. vil afgive høringssvar.

Fokusområderne i Sundhedspolitikken 2019-2025 er:

• Mental sundhed
  • Tobak
  • Bevægelse
  • Mad og måltider
  • Alkohol
  • Kroniske lidelser
  • Lighed i sundhed

Læs hele Sundhedspolitikken HER.

Høringsperioden er fra 27. marts 2019 til 25. april 2019.

Høringssvar skal sendes skriftligt via e-mail til sbj@aeroekommune.dk eller brev til Ærø Kommune, Sygehusvejen 18, 5970 Ærøskøbing. Brev eller e-mail skal være modtaget senest 25. april 2019.

På vegne af Kultur og Socialudvalget

Minna Henriksen