Ærø Kommune tilbyder en uforpligtende konsultation, hvor vi stiller skarpt på din hverdag med stomi.

Vi ved, at ca. halvdelen af alle med stomi oplever en eller anden form for gene i deres hverdag. En konsultation kan måske forebygge og forhåbentlig afhjælpe nogle af disse gener.

• Kom og få en uforpligtende snak om din stomi og stomipleje generelt.
  • Har du det rette hjælpemiddel, der passer til dig og dit liv?

Vær opmærksom på, at dette er et tilbud fra Ærø Kommune. Det vil altid være dit valg, hvilken løsning der passer dig bedst.

Konsultationen afholdes:
Onsdag den 15. november og torsdag den 16. november i Sundhedshuset, Sygehusvejen 18, Ærøskøbing.

Tilmelding:
Tilmeld dig på mail eller per telefon til Ældre- og Sundhedskontoret, aeldresund@aeroekommune.dk (skriv stomi i emnefeltet) eller telefon 63 52 55 00.

Frist for tilmelding er tirsdag d. 31. oktober. Tilmelding er nødvendig for deltagelse. Du vil efter tilmeldingen modtage en bekræftelse per e-mail eller telefonisk med oplysning om tidspunkt for konsultationen.

Vi ser frem til at møde dig og forhåbentlig gøre en forskel for din hverdag med stomi!