Borgere med type 2-diabetes i Ærø Kommune kan nu blive tilmeldt et digitalt tilbud som supplement til kommunens øvrige sundhedstilbud. På den måde kan man få viden og vejledning når det passer en selv bedst.

E-læring
Tilbuddet består af et e-læringskursus (selvstudie), hvor man kan få viden om livet med diabetes 2. Via internetter får man adgang til videoer og øvelser om emnerne At passe på min krop, At styrke min psyke og At søge støtte. E-læringskurset er et fleksibelt tilbud og kan tilpasses et arbejdsliv eller en travl hverdag. Informationerne på kurset gives både ved hjælp af lyd, billede og tekst.

Webinar
Man har også mulighed for at deltage i webinar med sundhedsprofessionelle og andre borgere i Danmark med diabetes 2. Et webinar er online undervisning, som foregår via din pc. Den sundhedsprofessionelle giver hverdagsnær inspiration til at leve godt med diabetes 2, og man har mulighed for, undervejs, at skrive med både den sundhedsprofessionelle og de andre deltagere – man kan også bare lytte og se med.

For at deltage i Den Digitale Patientuddannelse kræver det kun en computer/tablet med internetadgang.

Ønsker du eller kender du nogen der kunne have lyst til at deltage, eller vil du gerne høre mere? Kontakt da:

Sundhedskoordinator Pernille Rønn Bolding prb@aeroekommune.dk
Sygeplejerske Anita Weiss awe@aeroekommune.dk