Godt nytår - Start det nye år sundere og få ny energi.

Ærø Kommune bakker op om kampagnen HVID januar, der handler om at holde alkoholfri måned – skal du med på vognen?

For mange er alkohol blevet en vane. HVID JANUAR er en god anledning for dig, der gerne vil drikke mindre - og leve sundere. Med en måned helt uden alkohol bliver du mere bevidst om, hvor og hvornår genstandene ryger ned. Det betyder for mange, at forbruget bliver lavere – også på længere sigt.

Du kan stå på, når det passer dig. Du kan også nøjes med at tage en HVID uge, hvis du vil teste ideen af. Skulle du falde i, starter du blot igen. Målet er en måned uden alkohol.

Den danske alkoholkultur er så stærk og gennemtrængende, at det ofte kræver en god undskyldning at slippe for alkohol. Her hjælper HVID JANUAR dig!

Bare sig, “Nej tak, jeg holder HVID JANUAR!”.

Se mere på http://www.hvidjanuar.dk/ eller facebooksiden ”HVID Januar”.

PS. Vi hører gerne fra dig, hvis du deltog i HVID januar sidste år. Skriv til sbj@aeroekommune.dk.