De fleste gravide ønsker at deltage i fødselsforberedelse og i Ærø Kommune ønsker vi nu, at kombinere fødselsforberedelsen med andre emner, som kan være interessante og relevante for kommende forældre – både første gang de venter sig og til de forældre, som er mere erfarne.

Emnerne vi berører på dette kursus er bl.a. graviditet og fødsel, barnets udvikling og hvordan man får enderne til at hænge sammen i en børnefamilie.

Vi forsøger at skabe nogle hyggelige rammer med gode stole og lidt god aftensmad.

Kurset strækker sig over 4 mødegange. Det giver jer mulighed for at I kan bruge hinanden som ressource og følges gennem graviditeten til livet som forældre, evt. også som mødregruppe.

Klar til barn er for kommende forældre – både far og mor og der vil være mulighed for pasning af større søskende.

Kurset har et forløb på 4 kursusgange:

• 27. marts
  • 3. april
  • 25. april
  • 12. juni

Fra kl. 16.45 til 19.15 – det passer med bussen..

- vi gi’r aftensmad.

I Byrådssalen på Rådhuset, Statene 2 i Ærøskøbing

Undervisere vil være jordemødrene og Heidi, Astrid, Dorte.

Tilmelding til Dorte, sundhedsplejerske - helst inden d. 23. marts på 23 70 12 07 eller på dlm@aeroekommune.dk