Kulturregion Fyn har hvert år siden 2010 uddelt Den Fynske Kulturpris til en helt særlig kulturbegivenhed eller værk, som har fundet sted eller er blevet udgivet eller vist i perioden 1. maj 2017 - 1. maj 2018.

De ti fynske kommuner har mulighed for at indstille 1-2 kandidater til prisen. Kultur- og Socialudvalget i Ærø Kommune opfordrer såvel kulturelle foreninger som enkeltpersoner til at indsende forslag om kandidater fra Ærø Kommune.

Fortæl, hvordan værket eller begivenheden opfylder kriterierne.

Du må meget gerne vedlægge materiale, der kan underbygge din indstilling – for eksempel billeder, anmeldelser eller program. Det kan også være, at vi kontakter dig, så du kan uddybe din uddybe din indstilling.

Ansøgning sendes til lfl@aeroekommune.dk  eller Kulturafdelingen, Statene 2, 5970 Ærøskøbing, så vi har den senest fredag den 18. maj 2018. Yderligere oplysninger fås hos Kulturafdelingen, Lone Flügge, lfl@aeroekommune.dk eller på tlf. 63 52 50 40.

Ansøgningsskema til Den Fynske Kulturpris 2018

Kriterier for Den Fynske Kulturpris 2018