Den Fynske Kulturpris 2017

Kulturregion Fyn har hvert år siden 2010 uddelt Den Fynske Kulturpris.

Også i 2017 skal der findes en prisvinder. Prisen gives til en kulturbegivenhed eller et værk, som har fundet sted eller er blevet udgivet eller vist i perioden 1. maj 2016 - 1. maj 2017, og som har - betaget publikum - appelleret til et bredt publikum - haft en høj kunstnerisk kvalitet - bibragt noget unikt inden for sin genre / kategori - været med til at styrke den fynske kultur.

Hver af de ti fynske kommuner har mulighed for at indstille 1-2 kandidater til prisen. Kultur- og Socialudvalget i Ærø Kommune opfordrer såvel kulturelle foreninger som enkeltpersoner til at indsende forslag om kandidater fra Ærø Kommune.

Fortæl, hvordan værket eller begivenheden opfylder kriterierne. Du finder de nøjagtige kriterier på www.aeroekommune.dk  under kultur.

Du må meget gerne vedlægge materiale, der kan underbygge din indstilling – for eksempel billeder, anmeldelser eller program. Det kan også være, at vi kontakter dig, så du kan uddybe din uddybe din indstilling.

Ansøgning sendes til lfl@aeroekommune.dk  eller Kulturafdelingen, Statene 2, 5970 Ærøskøbing, så vi har den senest tirsdag den 9. maj 2017. Yderligere oplysninger fås hos Kulturafdelingen, Lone Flügge, lfl@aeroekommune.dk eller på tlf. 63 52 50 40.

Ansøgningsskema til Den Fynske Kulturpris 2017

Kriterier for Den Fynske Kulturpris 2017