Bosætningsindsatsen på Ærø

Antallet af fastboende på Ærø falder og nu sætter Ærø Kommune derfor ekstra ind for at vende udviklingen. Ærø Kommune vil fortælle om alle de muligheder, som Ærø tilbyder.
Ærø Kommunes bosætningsmedarbejder oplever, at interessen for at flytte til Ærø er stor, men adgang til relevante jobs og lejeboliger er en barriere i mange tilfælde.

Ærø Kommunalbestyrelse har vedtaget, at styrke bosætningsindsatsen ved at afsætte yderligere ressourcer bl.a. til at ansætte en ekstra medarbejder til brande Ærø som tilflytnings-ø, undersøge mulighederne for at forbedre lejeboligsituationen, og ikke mindst øge samarbejdet omkring bosætningsindsatsen mellem Ærøs borgere, virksomheder og kommunen.

Se pressemeddelelse vedr. kommunalbestyrelsens beslutning her

Du kan læse Ærø Kommunes bosætningsstrategi og handleplan her

Vores bosætningsmedarbejder Joan Ammersbøll kan kontaktes på 63 52 50 03 og flyttilaeroe@aeroekommune.dk