Der var stort fremmøde til årets traditionelle prisuddeling, hvor årets handicap-, idræts- og kulturpris blev uddelt.

Årets Handicappris gik til Ommel Boldklub

Årets Idrætspris gik til Kurt Egholm Andersen

Årets kulturpris gik til Ulla de Frey

Den årlige prisuddeling er en anerkendelse af det store arbejde, som så mange frivillige, medarbejdere og virksomheder på øen yder, for at skabe bedre rammer for alle og et fritidsliv med et hav af muligheder for øens borgere. 

Årets Handicappris
Gik til Ommel Boldklub og blev indstillet af Thor Ølund Nielsen, der er bosiddende i Bofællesskabet Plantagevej. Thor begrunder det med, at han har fundet et rigtig godt netværk i Ommel Boldklub, hvor han nu er assistenttræner. Han fungerer som en god højre hånd for træneren, hvor han hjælper med at hente overtrækstrøjer, ordne vanddunke og indsamle hjørneflag/bolde efter kamp. Det der er godt ved Ommel Boldklub, begrunder Thor, er, at det er en klub med sammenhold, hvor der er plads til alle. Ommel Boldklub har formået, at få Thor til at passe ind og føle sig velkommen og som en del af et godt sammenhold - noget der har været svært før.

Årets Idrætspris
Gik til Kurt Egholm Andersen, som blev indstillet af Rita Kjelsmark for hans store arbejde indenfor løbesporten på Ærø. Kurt er en ildsjæl for løbesporten på Ærø, og bringer nytænkning ind i løbesporten. Med meget velbesøgte løbearrangementer som Multi Marathon, Ultraløbet Ærø Route 66 og Den Fynske Øl-Rute Marathon, formår Kurt også at trække ikke-ærøboere til løbearrangementer på Ærø. Kurt er en ildsjæl som fortjener årets idrætspris.

Årets kulturpris
Gik til Ulla de Frey, som blev indstillet af en række kunst- og kulturinteresserede ærøboere. Ulla er kendt som en idérig igangsætter, og brænder af hele sit hjerte for at fremme kulturen på Ærø. Hun har i mange år været dybt engageret i at hjælpe øens kunstnere med at komme på landkortet og i at reklamere og annoncere for Ærøs mange seværdigheder og kunst- og kulturoplevelser.

Ulla har flittigt arbejdet med at samle flere udstillinger på steder som Minors Hjem, Det Røde Pakhus i Marstal og Havehuset i Ærøskøbing, hvor ærøske kunstnere har fået mulighed for at udstille deres værker.