(Fotos: Joan Lykke Ammersbøll)

Et voksenliv på Ærø kan rumme lige præcis det, du ønsker, det skal rumme. Nej, vi kan ikke tilbyde storby-atmosfære og to timer i en bilkø på vej hjem fra arbejde. Men ellers.

Kulturelle tilbud

Året rundt er her mange tilbud. Nyd et hyggeligt cafe-besøg med veninderne, en date-night på en dejlig restaurant sammen med kæresten - måske efterfulgt af en spændende biograffilm? Tag til interessante teaterforestillinger, gode koncerter, sjove halballer, eller fantastiske foredrag. Og en færgetur herfra kan man både i Sønderborg, Svendborg og omegn, få endnu mere kultur og byliv, hvis man indimellem trænger til det.

Familieliv og fællesskab

For de, som har små børn og dyrker familielivet, er det ofte muligheden for at lave aktiviteter i naturen, på legepladsen eller i idrætshallen i selskab med andre børnefamilier, der udgør det gode voksenliv. Mange nyder de dejlige fællesskaber, der opstår mellem naboer, i forældrekredsen, i landsbyerne, hvor man ofte stimler sammen til en kop kaffe eller en fællesspisning - hvis man har lyst!

Fritidsliv

Under fritidsliv på Ærø kan du læse mere om alle de spændende foreningsaktiviteter, der forefindes her. Stå på SUP-board, gå til kor, giv den gas til fodbold for kvinder +30, udveksl erfaringer i fotoklubben, bliv en del af et øvelokale-fællesskab og spil i band. Ja, der er faktisk næsten alle muligheder for en aktiv fritid, og hvis ikke, du finder lige præcis det tilbud, du drømmer om, så støtter vi gerne op om nye foreninger og aktiviteter.