Bosætningsteamet og Søbygaards Venner inviterer:

ØLIV & TRIVSEL

– rammerne er sat for festlig fejring af fællesskabet

Lørdag 8. februar 2020 kl. 10-14 på Søbygaard

Hver by, hver landsby og hvert område på Ærø har sine egne charmerende kendetegn. Overalt finder du aktive lokalsamfund med ildsjæle, som står sammen om et rigt foreningsliv. Det er vigtigt at blive integreret og som nytilflytter er du måske interesseret i hurtigt at blive en del af nogle af de stærke fællesskaber rundt omkring på Ærø.

Bosætningsteamet i Ærø Kommune inviterer derfor DIG til det første ØLIV & TRIVSEL-arrangement:

• DIG, der er nytilflytter
  • DIG, der er gammel tilflytter
  • DIG, der står på vippen til at flytte til Ærø
  • og ikke mindst DIG, der har boet her altid, og har lyst til at gøre en indsats i forhold til tilflytning
  • og trivsel på Ærø

Rammen er Søbygaard, medværter er Søbygaards Venner og indholdet er forskellige hyggelige værksteder, der ender ud i et fælles langbords-måltid, hvor man spiser sammen på tværs af generationer og livsfaser. Børn er velkomne!

Der er kaffe på kanden og lidt godt til ganen fra kl. 10, hvorefter vi hygger os en time eller to på forskellige formiddagsværksteder. Herefter sætter vi tænderne i de lækre ærøske specialiteter.

Så hank op i dit godtfolk eller kom alene – arrangementet er gratis og vi garanterer, at der er masser af hygge og uformel snak. Der kræves ingen forhåndskundskaber eller forberedelse til værkstederne:

Kokkeskole v/ Peter Hansted – ærøske specialiteter

Sang og historie v/ Kim Furdal og Jørgen Otto Jørgensen – med ærøske viser og fortælling om fastelavn

Æstetisk borddækning v/ Søby Lokalråd & Haveselskabet m. Lene Grønne – frit slag m. festlige troldegrene

Historien i området v/ Karen Margrethe Fabricius - rundtur på og omkring Søbygaard og Vester Mølle

Ris og rendemasker v/ Anne Mie Bang Christensen - inspiration til masker og fastelavnspynt

• Tilmelding sker via mail til: flyttilaeroe@aeroekommune.dk
  • Der er et begrænset antal pladser, så ’først til mølle’-princippet gælder (i alle kategorier)
  • Ved tilmelding må du gerne prioritere, hvilket værksted, du ønsker at deltage i
  • Du er velkommen til at ringe eller skrive til bosætningsteamet, hvis der er nogle spørgsmål
  • Tilmelding skal ske inden 1. februar 2020

Send en mail til: