Ærø har omkring 180 foreninger! Ja, du læste rigtigt: 180! Det er rigtig mange, indbyggertallet taget i betragtning, og det giver derfor sig selv, at der er rig mulighed for et aktivt fritidsliv på Ærø, hvad enten du er barn eller ung, midaldrende eller ældre. Og som deltager – uanset om, det er som menigt medlem eller bestyrelsesmedlem - så er foreningslivet en perfekt genvej til at knytte venskaber og skabe sig et netværk på Ærø.
 
(Fotos: Niels Solholm)

Frivilligcenter Ærø har lavet et foreningsregister over alle øens foreninger. Se det nederst på siden. Registeret rummer kontaktoplysninger på alle foreninger. Er du i tvivl om, hvad de enkelte foreninger står for, eller søger du efter en bestemt forening, men er usikker på, hvordan du finder den, så kontakt gerne Frivilligcenter Ærø eller bosætningsmedarbejderen.

Udover foreningsaktiviteterne foregår der også et hav af andre aktiviteter udenfor foreningsregi på Ærø. Aktiviteterne bliver ofte annonceret i Ærø Ugeavis, og der findes også adskillige facebookgrupper, der samler folk til forskellige aktiviteter. Fx vandreture, løb, musik, økologisk netværksarbejde mm. Find links herunder.

 

Bosætningsmedarbejder

Frivilligcenter Ærø

Ærø Ugeavis

Aktivitetskalender

Facebookgrupper med relation til Ærø