Mulighederne for at få indfriet sine boligdrømme på Ærø er indenfor rækkevidde.
Her er noget for enhver smag.
Vi har store og små byhuse, smukke landhuse og gårde, praktiske og solide parcelhuse, samt lejeboliger i alle afskygninger.
Du kan få havudsigt eller bo omkranset af marker, slå dig ned i gamle bydele eller nyere parcelhuskvarterer.
Og priserne er ikke som i storbyen.
Rækkehuse i gulesten Brostensgade med fine gamle huse 

Nogle tilflyttere finder deres drømmebolig inden de flytter hertil og køber med det samme.
Andre vil gerne lige se ø-livet an.
Hvis ikke de lejer vores tilflytterhus, finder de måske en anden lejebolig, som udgangspunkt for deres afprøvning af ø-tilværelsen. Bosætningsmedarbejderen råder over et udlejerkartotek og har flere gode forslag til, hvordan man nemmest finder en lejebolig, der dækker ens behov.

Der er opslag i den lokale ugeavis, Ærø Ugeavis eller gå på Facebook og tjek "Lej bolig på Ærø". 

Er du interesseret i at afsøge boligmarkedet nærmere med henblik på køb, kan du finde de forskellige ejendomsmæglere, som sælger huse på øen, ved at søge på internettet.
Søg på bolig - og knyt så et af følgende ord til: Ærø, Ærøskøbing, Marstal, Søby eller brug postnumrene 5960, 5970, 5985.
Er du af forskellige grunde lidt i tvivl om huskøbet, så spørg om sælger vil leje ud med forkøbsret.

Gode råd omkring boligsøgning

  • Besøg Ærø. Se ved selvsyn, hvilke typer af boliger her er og find ud af, hvilke områder på øen, der tiltaler dig mest.
  • Tag stilling til, hvad du ønsker i forhold til boligens karakter og beliggenhed. Vil du gerne bo på landet eller i en af byerne – eller midt imellem?
  • Tal med de lokale folk og bosætningsmedarbejderen, der kan guide dig i forhold til dine ønsker og behov omkring bolig og beliggenhed, nabokultur og aktiviteter.