Et børneliv på Ærø er et liv præget af nærhed, tryghed og tillid.
Nærhed, fordi der er korte afstande både mellem mennesker og steder.
Tryghed, fordi man som barn kan færdes frit i trygge rammer fra en tidlig alder, og fordi vi holder et kærligt øje med hinandens børn.
Tillid, fordi man kan stole på, at folk hjælper én, hvis man har behov for det.

Et børneliv på Ærø er et liv i naturen. Et liv med lys og luft, strand og hav, mark og skov – alt sammen lige ved hånden.

Et børneliv på Ærø er et liv med gode pasnings- og skolevilkår.
Her er alt, hvad man kan ønske sig af tilbud.
Der er pasningsgaranti, billige institutionspriser, plads til udfoldelse, og der arbejdes med trivsel, grønne flag og økologi - samt en masse andre vigtige og spændende emner.

Et børneliv på Ærø er et liv med utallige muligheder for udfoldelse i fritiden, hvad enten man er til sport eller musik, kreative værksteder eller fri leg.
Vi har et rigt foreningsliv og både fritidsordning, juniorklub og ungdomsklub.

Et børneliv på Ærø er et dejligt liv! 

Ærø rummer et bredt og godt udvalg af pasningsmuligheder, daginstitutioner og skoler. Alle med hver deres værdier og spændende profiler, som de løbende arbejder med og udvikler. Herunder kan du se, hvilke institutioner, der findes på øen.

Er du interesseret i at vide mere om de enkelte steder, kan du kigge i den enkelte institutions folder eller på deres hjemmesider, som du kan finde links til herunder. Du er også mere end velkommen til at kontakte institutionerne og besøge dem. Har du brug for lidt vejledning og hjælp til planlægningen af et besøg, så kontakt endelig bosætningsmedarbejderen.

 

For de mindste:

For de lidt større:

 

Skoler:

 

Skolefritidsordninger:

 

 

Viften er Ærøs kommunale fritidstilbud til børn og unge samlet i en enhed.

Læs om musikskole og fritidsklub, ungdomsskole og ungdomsklub.

 

 

Ærø har et hav af foreninger og mange af dem og deres aktiviteter henvender sig også til børn.
Alle foreninger er samlet i dette register.
Det fremgår ikke tydeligt alle steder, hvor der er børneaktiviteter, men registeret giver alligevel et godt billede af  hvad der er af fx er idrætsklubber og andre foreninger, som man kunne forestille sig havde børneaktiviteter.

Har du spørgsmål eller har du svært ved at finde oplysninger vedr. fritidstilbud for dit barn, så kontakt gerne bosætningsmedarbejderen.

Se foreningslisten her.